Ürünlerimiz
KALSİT MİKRONİZE TESİSİ

EGEAY makine, uzun yıllar makine ve maden makineleri sektöründe hizmet vermiş olmanın tecrübe ve bilgi birikimiyle, uygun çalışma şartlarına göre sistem oluşturarak son teknoloji sistemlerle tesisler kurmaktadır. Firmamız müşteri taleplerine, istenilen prosese ve belirtilen kapasiteye göre tesis projelendirmesi yaparak anahtar teslim tesis kurulumları yapmaktadır. Sektör ihtiyacına göre “doğal kalsit” ve “kaplanmış kalsit” üretim tesisleri kurmaktadır.

Kurmuş olduğumuz tesislerin en önemli özelliği düşük işletme maliyeti sağlaması ve uzun yıllar hizmet etmesidir. EGEAY makina yurtiçi ve yurtdışı ayrımı yapmadan hızlı ve kısa sürede çözümleri ile müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. Müşterilerimizin tekrar ve tekrar bizi tercih etmesi de bunun ispatıdır.

Arayın, ürün ve kapasite ihtiyacınıza göre makina seçimini tecrübelerimizle en iyi şekilde yapalım.

ÇALIŞMA PRENSİBİ

Hammadde bunkerinden beslenen malzeme bant konveyör ile kırıcılara gelmekte, kırıcılardan çıkan malzemeler helezon ve elevatör aracığıyla stok silolarına depolanır.

Stok silosundan alınan ürün bilyalı değirmenlerde öğütülür ve istenilen mikronlarda üretimi yapılır, bilyalı değirmenden çıkan ürün seperatörler aracılığıyla ayrıştırılarak istenilen ürünler filtre altından paketleme ve big bag dolum makinelerine giderek nihai ürün paketleme işlemleri yapılır.

Kalsit Kullanım Alanları

EGEAY makine olarak kurmuş olduğumuz tesislerinizde, üretilen kalsit tozu birçok endüstüriyel sektör de kullanılmaktadır.

Bunlardan bazıları;

  1. Boya sektöründe.
  2. Plastik sektöründe.
  3. Yapı kimyasalları sektöründe.
  4. Gıda sektöründe.

Kalsit Mikronize Tesisi Akış Diyagramı